HVA KAN DU GJØRE?

START DIN EGEN REIS NEPAL AKSJON!

REIS NEPAL er ment å både anspore og virke som et springbrett til handling, for å hjelpe medmennesker i et land hvis levevilkår smuldret opp i løpet av noen skjebnesvangre sekunder.
Kunne du tenke deg å dra i gang en aksjon på ditt arbeid- eller hjemsted? Har du engasjerte kolleger, venner og slektninger som vil gjøre noe? Det er ikke komplisert, eller ta så mye av din tid.

Det enkleste er et brev, i form av en kronerulling, der du selv gir et beløp, og ber mottakerne gi det samme – eller høyere. Du kan velge om du vil oppgi Stiftelsen Vardes REIS NEPAL konto nummer – 1503 61 83133.

Andre ideer:
.       Sett i gang en loftsrydding, eller en auksjon

·       Organiser et REIS NEPAL løp, eller en lokal konsert

·       Finn et jubileum, fødselsdag, bryllup eller en lokal begivenhet som du kan knytte REIS NEPAL til

Eller:
Hvorfor ikke ta med venner eller kolleger til Nepal, i år eller neste år? Bruk reisekassen slik at den kan bidra til å gjenreiselandet ved å stimulere økonomien; bo på lokaleide hotell og bruk lokale guider og bærere. Flere norske turoperatører organiserer slike turer, og noen av dem sørger for at deler av turprisen går til et veldedig formål.  Selv om mange stier og veier forblir stengt, noen i årevis, er mange trekking-ruter og overnattingssteder allerede i ferd med å gjenåpnes, både i Kathmandu, Pokhara og omegn.

Skriv til oss på arild.molstad@online.no hvis du trenger råd og hjelp. Vårt team består av erfarne  kunnskapsrike folk som vil gjøre hva de kan for å bidra til at du får fine reiseopplevelser samtidig med at du kan gjøre en real innsats for land og folk.

Vil du bruke vårt logo, og et bilde, sender vi det gjerne til deg. Og oppgi vårwebadresse – www.reisnepal.no – slik at publikum kan forvisse seg om aksjonens formål og seriøsitet.